Regenwandeling

Glanzende paddestoelen. Een boomwaterval. Dampige mossen. Vorig weekend maakten we een regenachtige herfstwandeling. De zon- en sneeuwwandeling hebben hun waarde meermaals bewezen. De zon geeft volop kleur aan het landschap, zeker in de avond. Sneeuw onttrekt juist alle kleur, maar maakt het erg licht.

Zo heeft ook een natte wereld iets buitengewoons aantrekkelijks. En met goede schoenen, een regenjas en een thermobroek is er niks onprettigs aan. Of zoals de Zweden zeggen: “Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder”. Er bestaat geen slecht weer; Alleen slechte kleding.

Hagel, regen, donderslag
Volgens mij ben ik
In een beste bui

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s