Wat doe ik zoal op het werk?

Ik werk bij de Belastingdienst en mijn aandacht gaat vooral uit naar Mijn Belastingdienst Zakelijk (MBD Z): de nieuwe plek om de btw-aangifte te doen of het zakelijke rekeningnummer aan te passen.

MBD Z is volop in ontwikkeling. En omdat het nieuw is zijn er veel klanten met vragen. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat mijn collega’s alle informatie — en de daarbij benodigde software — hebben om die vragen te beantwoorden.

Ik vind het vooral leuk om op pad te zijn en veel verschillende collega’s te ontmoeten. Op die manier zie je welke knelpunten het meeste voorkomen. Daarmee ga ik dan aan de slag. Binnen zo’n grote organisatie als de onze is dat soms taaie kost, dus een lange adem is een vereiste. Maar als het dan lukt, dan voelt het des te meer als een succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s